NUK Dudlík Happy Days SI V3(18+m.) 1ks 739396

NUK Happy Days silikonový dudlík pro správný vývoj ústní dutiny dítěte

Položka byla vyprodána…
Dostupnost Vyprodáno
Možnosti doručení
Kód: 46767
92 Kč
NUK Dudlík Happy Days SI V3(18+m.) 1ks 739396
25 LET ZKUŠENOSTÍ
Online poradenství
Vše na jednom místě

Untitled design (3)  Podrobný popis

Dudlíky NUK jsou díky svému trendy designu skvělým módním doplňkem, který udělá z vašich malých objevitelů módní ikony. Anatomicky tvarovaná vnější část dudlíku nezpůsobuje otlačeniny, a proto je dudlík ideální pro pohodlné usínání na boku i na břiše. Průhledný silikon se snadno čistí, je chuťově neutrální, bez zápachu a je odolný vůči vysokým teplotám. Neobsahuje škodlivé látky, je odolný při vyváření a má hladký povrch.

Všechny dudlíky NUK mají NUK Air System, který umožňuje únik vzduchu ze savičky, aby jej dítě nepolykalo. Díky tomuto systému zůstává dudlík měkký a snadno se přizpůsobí dětským ústům.

Sací část dudlíku napodobuje tvar matčiny bradavky při kojení, takže se při sání dokáže optimálně přizpůsobit dětským ústům. Díky úzkému a plochému tvaru sací části se tlak na čelisti i zuby snižuje, a poskytuje tak jazyku dostatek prostoru pro přirozené sací pohyby. Dudlíky NUK se dokonale přizpůsobí dětským ústům a děti si na něj velmi rychle zvyknou*, což poskytuje ještě větší pohodlí jak rodičům, tak dětem samotným.

Používání dudlíků NUK nezpůsobuje žádné ortodontické potíže, jako např. křivé zuby či deformaci čelisti. Plochý a úzký tvar sací části dudlíku minimalizuje tlak na zuby i čelist a nechává v ústech spoustu místa pro jazyk, a tedy i pro přirozené sací pohyby. Díky tomu jsou dudlíky NUK vysoce hodnocené a doporučované porodními asistentkami, pediatry i ortodontisty.

Výsledky testů mluví i ve prospěch nového typu dudlíku NUK: 100 % oslovených ortodontistů potvrzuje, že nezpůsobuje žádné potíže, 95 % dětí tento dudlík rychle přijme, 90 % maminek jeho používání doporučuje a 92 % kojících matek potvrzuje, že používání dudlíku kojení nijak neovlivňuje.

Untitled design (4)  Výhody

 Ortodontický tvar dudlíku NUK – dudlík má stejný tvar jako matčina bradavka při kojení, dokonale padne do úst dítěte při sání
• Díky užšímu a ploššímu tvaru sací části se snižuje tlak na zuby a čelisti
• Plochá sací část a hladká spodní strana přinášejí dítěti příjemný pocit a podporují tak přirozené sání
• Dudlík NUK má navíc svou vlastní praktickou krabičku. Ta se postará o hygienické čištění dudlíku v mikrovlnné troubě, cestování i skladování v čistotě a bezpečí
 bez BPA, 1 ks v balení

Doplňkové parametry

Kategorie: Kojenecké potřeby
TYP: Ostatní
TYP - POPIS: Ostatní
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Podobné produkty

kousatko modre 2
369 Kč

Biofunkční kousátko s masážním kartáčkem a chrastítkem účinně mírní potíže a bolesti spojené s prořezáváním zoubků. Jeho hmatové, vizuální a akustické stimuly podporují...

Kód: 46895
boy0
Novinka Tip
279 Kč
285,90 Kč (–2 %)

Super měkký celosilikonový dudlík navržený tak, aby podporoval přirozené sání dítěte. Lehký a ortodontický. Balení obsahuje 2 ks.  6-18 měsíců.

Kód: 47904
CHICCO Láhev Perfect 5 silikon 150ml chlapec
268 Kč

io-funkční kojenecká láhev

Kód: 47025
K008.0240 2
Výprodej
499 Kč

Pokud Vám uniká větší množství mléka a vložky do podprsenky již nedostačují, můžete použít ke sběru mléka Medela misky k zachycení mléka.

Kód: 14817
CHICCO Dudlík Perf.5 silikon pomal.průtok 0m+ 2ks
135 Kč

Dudlík na láhev Chicco Perfect 5 ze silikonu

Kód: 47036
K008.0131 2
Výprodej
629 Kč
651,40 Kč (–3 %)

Inovativní jedinečné řešení krmení kojených dětí. Dítě používá naučený způsob sání jako při kojení. Udržuje tedy přirozený rytmus sání, polykání, dýchání a odpočinku. Umožňuje...

Kód: 29946
Ring Teether Blue 2
460 Kč

Vhodné pro všechny fáze prořezávání všech zoubků.

Kód: 47689
Casmatino dětská podložka Piggy
Výprodej
999 Kč
1 098 Kč (–9 %)

Dětská podložka o rozměru 200cm x 140cm x 1cm, která má všestranní využití nejen ve vnitřním, ale s určitým omezením i ve vnějším prostředí.

Kód: 47183